L'equip de Masell

Anna Masdeu Masell

Anna Masdeu Lalanza

Sóc nascuda a Calafell, criada a Barcelona. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002), Postgrau en Gestió en Restauració comercial i  col.lectivitats (2003) i en Producció i gestió tecnològica de l’empresa agroalimentària (2010)  i Màster en Gestió en la Innovació en el sector turístic especialitat en Patrimoni Culinari i Gastronòmic (2015).

Actualment sóc doctorand del Doctorat Càtedra UNESCO Alimentació, Cultura i Desenvolupament (UOC).

Provinc d’una família d’empresaris del sector del comerç agroalimentari en una zona de costa eminentment turística a cavall entre Tarragona i Barcelona, la Costa Daurada. Família d’emprenedors, lluitadors i treballadors; que m’han transmès: resistència, creativitat i perseverança.

“Preparació personal + actitud + oportunitat + acció = SORT

(Darren Hardy)

Professionalment em vaig incorporar en l’àmbit de la restauració comercial com a responsable de Gestió de Qualitat d’un marca de restauració mediterrània i local en plena expansió i creixement a nivell regional i nacional. Marca de restauració nascuda a Palamós (Costa Brava) i liderada per una de les persones que em va transmetre i inculcar els valors de les persones en els negocis turístics i la importància de la gestió en l’organització. Les meves ganes d’experimentar i créixer professionalment he fet que al llarg de la meva carrera professional hagi anat fent salts endinsant-me en el món de la Gestió en la Innovació i el Desenvolupament Econòmic del territori, com a gestora de projectes des de vàries perspectives tant sectorials (agroalimentari i turístic) com de tipologia d’entitat (centres d’investigació, entitats privades i públiques).

Joan Maurell Masell

Joan Maurell Constans

Sóc nascut a Figueres, visc a Segur de Calafell i m’he desenvolupat professionalment a tres de les nostres 4 províncies de Catalunya.  Postgrau en Manteniment d’edificis i instal·lacions, més de 15 anys d’experiència en manteniment en cadenes d’hoteleria i restauració, empreses de serveis i  escoles.

Vaig començar treballant en una oficina tècnica confeccionant pressupostos, posteriorment vaig passar al control d’obres i al departament de compres. La meva experiència en la coordinació d’operaris i la direcció dels S.S.T.T. em va dur a treballar com a Cap de Manteniment d’una cadena hotelera i posteriorment en una cadena de restauració a la Costa Brava.

He confeccionat el pla de manteniment de les empreses on he treballat i he coordinat obres i serveis. He dirigit equips tècnics, confeccionat plans de treball i assolit objectius de temps i econòmics.

La meva principal motivació és la feina ben feta i la satisfacció del client. Estic acostumat a treballar sota pressió i assumeixo la responsabilitat que em pertoca per tal d’assolir els objectius encomanats.

El fet de treballar en les diferents províncies em fa coneixedor de les millors empreses amb les què poder col·laborar i poder tenir una xarxa de professionals amb els què puc dipositar la meva confiança.

Tinc una curiositat innata per aprendre el funcionament i la metodologia de treball de qualsevol ofici. Sóc expert en la detecció de males pràctiques o falta de motivació dels equips de treball i em considero prou empàtic per aconseguir la seva motivació i aconseguir objectius. La meva formació dóna força als meus arguments i la meva implicació fa més fàcil que hi hagi la complicitat necessari per assolir satisfacció per la feina feta

Aquest lloc web fa servir cookies per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu click a l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies