Instal•lacions i equipaments

instalacions i equipament agroalimentaris
  • Coordinar i supervisar les obres d’habilitació i/o de construcció i els seus sistemes de calefacció, refrigeració, il·luminació i ventilació; de forma que la quantitat d’energia utilitzada sigui moderada, en funció dels requeriments del client i tenint en compte l’eficiència energètica i la sostenibilitat com a prioritats.
  • Equipar establiments amb la maquinària més adient a les seves necessitats tenint en compte els criteris de durabilitat, manteniment en el temps i formació del personal que les haurà d’utilitzar.
  • Elaboració de Plans de manteniment d’instal•lacions i equips i Plans de seguretat:
    • Confecció d’inventaris i posterior elaboració de plans de manteniment tenint en compte l’amortització dels equips i actius per no tenir sobrecostos.
    • Adaptable a la realitat del client i facilitar el control dels equips i instal•lacions tant a nivell preventiu com predictiu.
  • Interlocució entre industrials i clients com “agent de manteniment” extern vetllant pels interessos i compliment d’objectius:
    • Immersió en les instal•lacions
    • Elaboració de pla de treball i informe
    • Tutela dels equips de treball per assoliment d’objectius marcats

Si vols més informació pots consultar el nostre bloc

Altres serveis agroalimentaris i enogastronómics

Aquest lloc web fa servir cookies per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu click a l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies