Dinamització, guiatge i gestió del patrimoni cultural i natural agroalimentari i enogastronòmic

dinamitazadió del territori gastronòmic
  • Guiatge agroalimentari i enogastronòmic (ex. maridatges, tastos, etc.)
  • Interpretació del patrimoni cultural i natural agroalimentari, enogastronòmic i industrial de les empreses agroalimentàries
  • Formació, investigació, comunicació i difusió de la cultura agroalimentària i enogastronòmica
  • Creació de contingut per el relat o “Storytelling” d’empreses (familiars i locals) i emprenedors de tota la cadena agroalimentària: comerços, obradors, indústries, restaurants i hotels gastronòmics, allotjaments rurals, fires, etc.

Si vols més informació pots consultar el nostre bloc

Altres serveis agroalimentaris i enogastronómics

Aquest lloc web fa servir cookies per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu click a l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies